Bierdrinkende ijshockeyvrouwen

De Olympische Spelen zijn voorbij.

Ik heb de spelen niet nauw gevolgd – ik maakte de foute wissel well live mee. En erg leuk verbonden met de hele wereld via Facebook! Omdat ik de Nederlandse commentaar op m’n TV hoorde, wist ik wat eerder dan de niet-Nederlandse kijkers op Facebook wat er aan de hand was.

Gisterenavond gekeken naar de ijshockey finale tussen Canada en de VS. Heel spannend en kwalitatief goede wedstrijd. De VS scoorde de gelijkmaker met nog 24 seconden te gaan, waardoor er verlengd moest worden. Canada scoorde de “golden goal”  en kon gelijk de gouden medaille in ontvangst nemen.

Minder bekend is dat de de Canadese ijshockeyvrouwen  olympisch kampioen geworden zijn, voor de derde opeenvolgende keer .

Zo vieren Canadese ijshockeyvrouwen olympisch goud. Klik hier voor meer foto’s.

Het IOC bleek met deze manier van vieren niet erg gelukkig te zijn. Boos zelfs. Het is geen  “goede promotie” van de olympische spelen, vindt het Comité. De Canadese hockeyers hebben intussen hun excuses aangeboden voor hun feestgedrag.

Advertenties

One response to “Bierdrinkende ijshockeyvrouwen

  • Benjamin

    Grappig, Canadezen worden al vaak vergeleken met Nederlanders (meer Europees dan Amerikaans). Ik steun hun gedrag. Ga vooral zo door meiden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: