Bush Obama Bush Clinton Carter

Gisteren lunchten GW Bush en Barack Obama samen met de drie ex-presidenten Bush sr., Carter en Clinton.
Tussen Bill Clinton en Jimmy Carter botert het (nog steeds) niet, vanwege de bemoeienis van Carter met buitenlandse aangelegenheden toen Clinton president was. Dat zie je een beetje aan de lichaamstaal tussen die twee….

presidents

presidents-2En nog iets, wat het nieuws hier niet haalt (waarschijnlijk omdat het niet echt nieuws is): al lang wordt beweerd dat Obama geen natural born Amerikaanse staatsburger is. Alleen personen die op Amerikaans grondgebied geboren zijn mogen president worden (Dat sluit mijn zoons uit. Shit.). Verschillende conservatieve groepen beweren dat Obama eigenlijk in Kenia geboren is. De zaak is al een paar keer voor de rechter gebracht, tot aan het Federaal Hooggerechtshof. Het hof heeft tot nu toe alle  claims niet-ontvankelijk verklaard. Deze laatste poging zal op 16 januari plaatsvinden. Hier de agenda van het hof. Als je het ermee eens bent dat Obama geen rechtmatige president van de VS kan worden, kan je een petitie aan het hof ondertekenen. Klik hier. Maar wees snel. De deadline is woensdag, 14 januari, om 19.00u. En alleen als jijzelf op Amerikaans grondgebied geboren bent….  Grapje…. O ja – het kost je $10.95.

Advertenties

One response to “Bush Obama Bush Clinton Carter

  • abspoel

    Kun je ook ergens stemmen voor de mogelijkheid dat Kenia met terugwerkende kracht op de geboortedag van Obama tot Amerikaans grondgebied wordt verklaard?

    Wat een onzinnige regel, by the way!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: