Schoonmaken

Vandaag moet ik wat schoonmaakwerkzaamheden verrichten.
Ook de laatste voorbereidingen voor morgen, een begin maken met het belastingformulier (wisten jullie dat een dominee een zelfstandige ondernemer is? God is de werkgever, niet de kerkenraad. Maar toch moet de kerkenraad je terug kunnen fluiten…..;-), iemand in het ziekenhuis bezoeken en onze vakantie boeken. En, uiteraard, even bloggen.

Vanaf het begin van ons huwelijk heeft Cyndi het huishouden gedaan. In Nigeria was dat meer dan een fulltime job. Alles moest met de hand voorbereid worden. Zij bakte ons brood en vervaardigde zelf de spaghetti. Pas toen de kinderen het huis uit gingen ging zij werken, maar aan het huishouden is weinig veranderd. Op enkele kleine dingen na doet zij alles.

Vreselijk ouderwets, maar goed, in een samenleving die als hoogste waarde heeft het zelf kunnen invullen van je eigen levenstijl hebben wij hiervoor gekozen. Blijf met je poten dus vanaf!

In ieder geval, moet ik vandaag een en ander verrichten aan werkzaamheden thuis. Gelukkig ben ik alleen en kan niemand zien hoe ik het aanpak.
Als de hond het maar overleeft.

Vacuum4

Advertenties

One response to “Schoonmaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: